Eerste bijeenkomst Focus on Farming

Op woensdag 29 mei vindt de eerste Focus on Farming bijeenkomst van 2019 plaats. We zijn die dag te gast bij Proefbedrijf Westmaas.

Het programma van deze dag:

10.30 uur:  Inloop met koffie/thee
11.00 uur:


Hoogleraar Martin van Ittersum (Leerstoelgroep Plantaardige productiesystemen van Wageningen University & Research) geeft een presentatie over kringlooplandbouw
12.00 uur:


Tijdens de lunch neemt bedrijfsleider van Proefbedrijf Westmaas Marcel Tramper u mee in de gewasactualiteiten op het proefbedrijf. Aan bod komen de graanteelt (standdichtheid, ziektebestrijding en groeiregulatie) en de aardappelteelt (bewaaronderzoek, kwaliteit van uitgangsmateriaal en teeltactualiteiten). Na de lunch is er een rondgang langs proef- en praktijkvelden graan en aardappelen, waar deze onderwerpen opnieuw worden belicht.
14.30 uur: Einde programma.


Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Leden zijn van harte welkom in Westmaas. Aanmelden is verplicht en kunt u doen door te mailen naar focusonfarming@wur.nl of marieke.dejong@wur.nl.

Bent u geen lid maar overweegt u lid te worden van Focus on Farming? U mag éénmalig vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen, maar let op: aanmelden hiervoor is verplicht Aanmelden kunt u doen door te mailen naar focusonfarming@wur.nl of marieke.dejong@wur.nl.

 

De volgende bijeenkomsten zijn op:

dinsdag 25 juni 2019 in Lelystad
10.00 uur - 13.00 uur met lunch
thema's:

  • kringlooplandbouw - bezoek Proeftuin Agro Ecologie en Technologie
  • teeltactiviteiten


donderdag 31 oktober 2019 in Lelystad

10.00 uur - 13.00 uur met lunch
thema's:

  • bewaring aardappelen/uien
  • teeltactiviteiten


donderdag 28 november 2019 in Westmaas
10.00 uur - 13.00 uur met lunch
thema's:

  • ondernemerschap/bedrijfsvoering
  • teeltactiviteiten

Ga terug