Lid worden

Boerderij met tractor

ert

Ik word lid van Focus on Farming

Als u lid wordt van Focus on Farming krijgt u toegang tot het besloten deel op de website. Hiervoor is een wachtwoord nodig. Uw zelf gekozen wachtwoord voert u twee keer in. Nadat uw aanmelding is geactiveerd ontvangt u een bericht en kunt u met uw mailadres en wachtwoord inloggen.

Lid worden van Focus on Farming

Focus on Farming is een initiatief van Wageningen University & Research en wordt ondersteund door een aantal partners uit de sector. 30 november vond de kick off bijeenkomst plaats.

Bent u akkerbouwondernemer, geïnteresseerd in innovatie en staat u open voor kennisuitwisseling met collega’s en onderzoekers? Sluit dan aan bij Focus on Farming. Maak uzelf deelgenoot van de bedrijfsvoering op het proefbedrijf, doe nieuwe inzichten op, reflecteer met collega ondernemers en onderzoekers en kom alles te weten over de laatste wetenschappelijke inzichten uit binnen- en buitenland.

Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een lunchbuffet of een avondbuffet zodat er voldoende gelegenheid is om na te praten en te discussiëren. Tevens heeft elke lid toegang tot een besloten deel op de website waar alle informatie na te lezen is en tussentijds kennisartikelen worden gedeeld.

Kosten voor deelname bedragen € 625,- (excl BTW) per jaar. U ontvangt een factuur. U mag per deelnemend bedrijf met twee personen de bijeenkomsten bijwonen.

Voordelen aansluiten bij Focus on Farming

Als lid heeft u exclusief toegang tot vier bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten vinden voornamelijk in Lelystad plaats. De invulling van de bijeenkomsten varieert, denk bijvoorbeeld aan:

  • Excursies in het veld
  • Discussies over thema’s en de mogelijkheid tot het inbrengen van eigen thema’s
  • Presentatie en discussie over de laatste ontwikkelingen vanuit (praktijk)onderzoek
  • In gesprek met bedrijfsleiders en onderzoekers over keuzes en leer van elkaars ervaringen
  • Uitstapjes Wageningen UR: in gesprek met fundamenteel wetenschappelijk onderzoekers
  • Kijkje achter de schermen bij het praktijk- en proefbedrijf van Wageningen University & Research te Lelystad