Onze partners

Boerderij met tractor

ert

Focus on Farming is een initiatief van Wageningen University & Research en wordt ondersteund door:

Wageningen Plant Research

Kennis en ervaring op het hele gebied van plantkundig onderzoek wordt gecombineerd. Daarmee bieden wij onze klanten en partners (bedrijfsleven, sectororganisaties, wetenschappelijke instellingen en overheden) nieuwe perspectieven voor een duurzame land- en tuinbouw.

Leerstoel Plantaardige Productiesystemen

De leerstoelgroep Plant Production Systems gebruikt biologische kennis voor het analyseren en ontwerpen van duurzame productiesystemen voor gewassen (inclusief integratie met vee), met de nadruk op efficiënter gebruik van hulpbronnen en billijk beheer van natuurlijke hulpbronnen.

Agrio

Agrio is een mediabedrijf met sterke agrarische wortels. Dankzij een onafhankelijke en kritische verslaggeving worden boeren continu voorzien van hoogkwalitatieve vakinformatie die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering.

Fedecom

Fedecom is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport. Fedecom behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en mechanisatiebedrijven in Nederland.